FAQ

Q?Hoe kom ik aan vouchercodes?
A.Een vouchercode om zelf deel te nemen ontvangt u van een deelnemer die u uitnodigt om mee te doen aan deze community. Vouchercodes om anderen uit te nodigen kunt opvragen bij De Financiële Huisarts. Stuurt u dan een bericht met dat verzoek, dan maken wij nieuwe vouchercodes aan. Geeft u daarbij aan hoeveel u er wenst. Hoe actiever de eerder door u uitgenodigde deelnemers zijn, hoe meer vouchers u ter beschikking heeft. Ook zonder vouchercode kunt u een verzoek tot deelname indienen. Motiveer uw aanvraag dan duidelijk. Van wie heeft u van ons gehoord bijvoorbeeld.
Q?Kan iedereen mee doen?
A.Nee, niet iedereen kan lid worden van deze community en gebruik maken van deze site en het daarbij behorende (doe-het-zelf) financiële planning platform. Elke bestaande deelnemer heeft een beperkt aantal toegangsvouchers ter beschikking om uit te reiken aan vrienden en bekenden waarvan zij het idee hebben dat deze geschikt zijn voor deze community. Voor alle deelnemers is het namelijk van belang dat alle nieuwe deelnemers ook serieus met dit programma aan de slag willen gaan en ook daarbij aan de community willen bijdragen door anderen te helpen. Uiteraard hebben De Financiële Huisartsen (adviseurs) zelf ook vouchers ter beschikking om gratis lidmaatschappen verstrekken voor hun cliënten.
Q?Kan ik ook aanmelden zonder vouchercode?
A.Wanneer u geen vouchercode heeft maar toch wenst deel te nemen, kunt u hiervoor een verzoek indienen. U kan dan in plaats van een vouchercode in te voeren uw verzoek motiveren. Naar aanleiding hiervan zal dan uw verzoek in behandeling worden genomen. Wij houden altijd het recht om de deelname zonder reden van opgaaf te weigeren of te beëindigen. Uiteraard zullen wij zeer zorgvuldig met dit recht omgaan.
Q?Hoe kan ik me aanmelden?
A.Om mee te doen is een aanmelding via deze site voldoende. Geef daarbij in uw aanmelding ook uw vouchercode op. Elke vouchercode is slechts eenmalig te gebruiken. Wij houden altijd het recht om uw deelname zonder reden van opgaaf te weigeren of te beëindigen. Uiteraard zullen wij zeer zorgvuldig met dit recht omgaan.