Gratis meedoen

Het gebruik van deze site en het daarbij behorende adviseer-uzelf-software is voor de deelnemers helemaal gratis maar niet voor iedereen toegankelijk.
Elke deelnemer heeft een beperkt aantal toegangsvouchers ter beschikking om uit te reiken aan vrienden en bekenden waarvan zij het idee hebben dat deze geschikt zijn voor deze community.

Voor alle deelnemers is het namelijk van belang dat alle nieuwe deelnemers ook serieus met dit programma aan de slag willen gaan en daarbij door anderen te helpen ook aan de community willen bijdragen. Uiteraard hebben De Financiële Huisartsen zelf ook vouchers ter beschikking voor hun cliënten.

Om deelnemer te worden is registratie via deze site voldoende. Geef bij uw registratieaanvraag ook uw vouchercode op. Elke vouchercode is slechts eenmalig te gebruiken.  Wanneer u geen vouchercode heeft maar toch wenst deel te nemen, kunt u hiervoor een verzoek indienen. U kan dan, in plaats van een vouchercode in te voeren, uw verzoek motiveren. Naar aanleiding daarvan zal dan uw verzoek in behandeling worden genomen.

Wij houden altijd het recht om het lidmaatschap zonder reden van opgaaf te weigeren of te beëindigen. Uiteraard zullen wij zeer zorgvuldig met dit recht omgaan.

Nu registreren