Werkwijze van De Financiële Huisarts

De website www.definancielehuisarts.nl is ontstaan vanuit de wens om financieel advies voor iedereen betaalbaar te houden.

Met de juiste hulpmiddelen die via deze site aan de deelnemers gratis ter beschikking worden gesteld, is het voor de meeste deelnemers mogelijk om zelf De Financiële Gezondheidscheck uit te voeren.

Hiermee bespaart u de kosten van een dure adviseur voor werkzaamheden die u prima zelf kan.

U weet na De Financiële Gezondheidscheck hoe er financieel voor staat. Nu en in de toekomst. Bij voor en bij tegen spoed. U bepaalt dan zelf of de uitkomsten allemaal naar uw wens zijn.

U kunt De Financiële Gezondheidscheck uiteraard ook volledig laten uitvoeren door één van De Financiële Huisartsen of voor de zekerheid alleen even laten controleren of u niets over het hoofd heeft gezien.

Heeft u daarbij algemene vragen over financiële producten, het gebruik van de website, de adviseer-uzelf-software of het financiele forum? De Financiële Huisarts zal samen met de andere deelnemers deze vragen gratis voor u beantwoorden op Het Financiele Forum. Uiteraard verwachten de deelnemers ook van u een reactie als u een vraag ziet staan waarop u het antwoord weet. Samen met u en de andere gebruikers van deze website weten we meer dan iemand alleen.

Daar waar de vragen van persoonlijke aard zijn, wordt dit door De Financiële Huisarts gezien als advies. Financieel advies wordt alleen gegeven door geselecteerde Financiële Huisartsen. Zij hebben daarvoor de kennis, vaardigheden, benodigde vergunningen en bewezen betrouwbaarheid en kwaliteit.

Doordat De Financiële Huisartsen geen provisie of andere soorten vergoedingen ontvangen voor de eventueel aan u gegeven adviezen of geadviseerde producten zijn ze volledig onafhankelijk.

Uiteraard vragen zij hiervoor wel een vergoeding aan u maar dat zal altijd duidelijk vooraf met u worden afgesproken. Zo komt u ook hierbij nooit voor verrassingen te staan.

Het verleden heeft bewezen dat deze werkwijze leidt tot de beste prijs/kwaliteitverhouding voor u en meer voldoening in het werk voor de adviseur.