De Financiële Apotheek ® (stap 4)

Doordat u inmiddels de stappen 1 tot en met 3 heeft doorlopen, heeft u inzicht gekregen in uw wensen en op welke wijze u deze gaat vervullen.

Met Het Financieel Recept uit stap 3 in de hand kunt u uw financiële product gaan aanschaffen. U weet immers precies welk financieel product u gaat aanschaffen en bij welke financiële instelling.

Dan kan het zijn dat u daar toch graag bij geholpen wilt worden. Ook kan het zijn dat het product van uw keuze niet door u zelf rechtstreeks is af te sluiten bij de betreffende financiële instelling. Bij sommige financiële instellingen kunt u namelijk alleen producten kopen via professionals zoals De Financiële Huisarts.

Hiervoor bieden wij u de oplossing met De Financiële Apotheek.

U levert het Het Financiële Recept in bij De Financiële Apotheek en De Financiële Apothekers begeleiden u in het hele aanvraagproces. De Financiële Apotheek ontvangt hiervoor geen enkele vergoeding van de betreffende financiële instelling. Daarom wordt voor deze werkzaamheden aan u een relatief kleine bijdrage gevraagd om de kosten te dekken.

Doordat u nu rechtstreeks bij de groothandel inkoopt en er geen vergoedingen door de financiële instellingen aan De Financiële Apotheek worden betaald, kunt u het zelfde product nergens anders goedkoper krijgen.

Doe gratis mee en meld je hier aan.

vorige

De Financiële Apotheek is stap 4 van het 4 stappen adviesproces van De Financiële Huisarts. Alle Financiële Huisartsen werken volgens dit heldere adviesproces. Op deze manier kunt u per stap bepalen of u deze stap zelf neemt of door de adviseurs van De Financiële Huisarts laat verzorgen.