Het Financieel Recept

Nu u de stappen 1 en 2 heeft doorlopen, weet u dat u een financieel product nodig heeft om een bepaalde wens tot vervulling te laten komen. U wilt bijvoorbeeld uw pasgeboren kind later op uw kosten laten studeren en u wenst daar nu alvast een bedrag voor opzij zetten op een beleggingsrekening.

Uit Het Financieel behandelplan weet u al in grote lijnen welke acties er nodig zijn om uw wensen te verwezenlijken. Er zijn echter zo veel verschillende mensen en verschillende producten dat het moeilijk is voor u om zelf te bepalen welke product nu precies voor u geschikt is. In deze fase wordt dat duidelijk.

De adviseurs van De Financiële Huisarts zijn hierin gespecialiseerd. Aan de hand van speciaal ontwikkeld adviesprocedure wordt een Financiële Diagnose gemaakt en precies duidelijk welk product voor u het meest geschikt is en wat dat precies kost. Dit wordt allemaal verwerkt in Het Financieel Recept.

Sommige Financiële Diagnose zoals bijvoorbeeld een hypotheekadvies kunnen zo uitgebreid zijn dat wenselijk is dat er een adviseur van De Financiële Huisarts bij u langs komt. Ook dit is allemaal mogelijk.

Met het Financieel Recept in de hand kunt u met een gerust hart overgaan tot het afsluiten van het product van uw keuze.

Doe gratis mee en meld je hier aan.

vorige volgende

Het Financieel Recept is stap 3 van het 4 stappen adviesproces van De Financiële Huisarts. Alle Financiële Huisartsen werken volgens dit heldere adviesproces. Op deze manier kunt u per stap bepalen of u deze stap zelf neemt of door de adviseurs van De Financiële Huisarts laat verzorgen.