Het Financieel Behandelplan

Uit uw Financiële Gezondheidscheck van stap 1 is gebleken dat uw huidige financiële situatie niet geheel aansluit bij uw wensen. Tijd dus voor een Financieel Behandelplan.

In deze fase gaat u dan ook uw financiële middelen zodanig anders aanwenden dat uw wensen haalbaar worden en blijven. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan diverse manieren sparen, lenen en verzekeren.

Wanneer het niet mogelijk blijkt om al uw wensen te verwezenlijken met uw huidige financiële middelen en verwachtingen, kan Het Financiële Behandelplan het (tijdelijk) aanpassen van uw wensen aan de financiële mogelijkheden inhouden of bewust bepaalde risico’s accepteren.

Het Financiële Behandelplan kan ook als uitkomst hebben dat u een financieel product nodig heeft. Bijvoorbeeld een hypotheek of een verzekering. U kan dan contact opnemen met De Financiële Huisarts voor een Financieel Recept

Doe gratis mee en meld je hier aan.

vorige volgende

Het Financieel Behandelplan is stap 2 van het 4 stappen adviesproces van De Financiële Huisarts. Alle Financiële Huisartsen werken volgens dit heldere adviesproces. Op deze manier kunt u per stap bepalen of u deze stap zelf neemt of door de adviseurs van De Financiële Huisarts laat verzorgen.