De Financiële Gezondheidscheck

U verzamelt alle documenten en informatie die van belang zijn voor het goed in kaart brengen van uw huidige financiële gezondheid. Om u hierbij te helpen treft u hiervoor op de downloadpagina een documentenlijst aan.

Aan de hand van de door u verzamelde gegevens verwerkt u alles in de gratis adviseer-uzelf-software. Hoe deze adviseer-uzelf-software werkt krijgt u uitgelegd in een speciaal hiervoor gemaakt instructie stappenplan. Als alle gegevens van uw huidige situatie zijn verwerkt, kunt u zelf een rapportage maken en goed inzicht krijgen in uw huidige financiële gezondheid. Nu en in de toekomst.

Aan de hand van De Financiële Gezondheidscheck kunt u zelf bepalen of u alles nu geregeld heeft zoals u wenst. Wanneer dit zo is kunt u er voor extra zekerheid deze Financiële Gezondheidscheck laten controleren door De Financiële Huisarts zodat u later niet voor verrassingen komt te staan omdat u per ongeluk iets niet juist heeft geïnterpreteerd of in de software heeft ingevoerd.

Als u naar aanleiding van De Financiële Gezondheidscheck de behoefte heeft om uw financiële gezondheid te verbeteren, gaat u door naar stap 2, Het Financieel Behandelplan.

Doe gratis mee en meld je hier aan.

volgende

De Financiële Gezondheidscheck is stap 1 van het 4 stappen adviesproces van De Financiële Huisarts. Alle Financiële Huisartsen werken volgens dit heldere adviesproces. Op deze manier kunt u per stap bepalen of u deze stap zelf neemt of door de adviseurs van De Financiële Huisarts laat verzorgen.